Energiafüggetlenítés

Az izzók az elmúlt években exponenciálisan okosabbá váltak. A hagyományos izzók helyett egyre több okos izzó jelenik meg a piacon, amelyeket akár mobiltelefonhoz, okosórához vagy hang alapú asszisztenshez csatlakoztathatunk, és ezeken az eszközökön keresztül vezérelhetünk. Mivel annyi lehetőség árasztja el a piacot, melyik a megfelelő az Ön számára?

Ebben a cikkben néhány ilyen terméket terméket hasonlítunk össze a piaci palettából.

Wyze Bulb Color

Miért választottuk?

A Wyze Bulb Color a legolcsóbb általunk tesztelt intelligens színes izzó. 16 millió színben képes ragyogni, és a telefonodról vagy a hangoddal vezérelheted az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével. Az árához képest bőséges intelligens funkciót kínál, beleértve az egyénre szabható beállításokat, telefonon vagy más eszközök által irányítható és ütemezhető a működést. Ennél olcsóbban egyszerűen nem talál jobb okosizzót.

Wyze Bulb Color

Kinek ajánljuk?

A Wyze Bulb Color gyakorlatilag bármilyen szín előállításának képességével, valamint a meleg és hideg fehér tónusok tartományával, amelyek fényesen ragyognak vagy alacsonyan tompulnak, a Wyze Bulb Color segíthet a hangulat megteremtésében, akár otthonról dolgozik, akár játékestet rendez. Sokkal okosabb, mint egy átlagos izzó, de elég megfizethető ahhoz, hogy a ház minden lámpatestébe betegye. Az izzókat pedig csoportosíthatja, hogy egyszerre vezérelhesse őket, vagy mindegyik más színben ragyogjon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük