Energiafüggetlenítés

Miért jöjjön el?

A korábbi évek töretlen érdeklődése mellett, szinte már hagyományként rendezzük meg a Sustainable World 2023, a jövő vállalatainak szóló konferenciát. A fenntarthatóság megkérdőjelezhetetlen súlyát és a gazdasági életben való alapvető helyét néhány éve még érdeklődő tekintetek figyelték, mostanra azonban az energiaválság, valamint az ahhoz hasonló kihívások olyan gyors alkalmazkodásra kényszerítették a gazdaság szereplőit, hogy sokan tudtak irigylésre méltó tapasztalatokat szerezni arról, hogy milyen a zöld világ elitjébe tartozni. 

A rendezvény legfőbb célja, hogy a legelsők tapasztalatait bemutatva szolgáljon támaszként azon vállalatoknak, amelyek a fenntarthatóság előnyeivel teremtenék meg a stabil, jövőbe mutató és egyben fenntartható üzletmenetüket. 

A konferencián a zöld finanszírozási lehetőségek, az előremutató befektetési döntések, az ESG megfelelés és a szigorodó szabályozások mellett, a megújuló energia, a zöld közlekedés, a zöld építőipar, ingatlanfejlesztés, valamint a klímaváltozásnak különösen kitett agrárium is kiemelt figyelmet kap, de foglalkozunk a változó fogyasztói szokásokkal, az új vállalati stratégiák megjelenésével is. A költség- és energiahatékony működés, a fenntarthatósági célok és konkrét lépések, valamint az ügyfelek és partnerek bizalmának hosszú távú megtartása adja azt az unikális tudást és stratégiát, ami zöld kártya a jövő vállalatai közé kerüléshez. 

Forrás: Portfolio.hu